Modernizimi i Shërbimeve 

Reforma në administratën publike në Shqipëri është një proces i domosdoshëm dhe i vazhdueshëm,

Qendrat e Integruara

Qendrat e Integruara me një ndalesë janë pjesë e reformës së madhe të Qeverisë për të modernizuar shërbimet.

Informohu

Call Center ka filluar aktivitetin e tij në dt. 1 Tetor dhe shërben si pike reference informacioni.

Sugjerime

Si i vlerësoni ndryshimet në cilësinë e shërbimit, të kryera nga ADISA në Qendrën e Integruar Kavajë?

Të rejat më të fundit

Konferenca rajonale ministeriale: Reforma në shërbimet publike në Ballkanin Perëndimor

May 18th, 2017|Comments Off on Konferenca rajonale ministeriale: Reforma në shërbimet publike në Ballkanin Perëndimor

Multimedia

Fund rradhëve të gjata! Tashmë karta e shendetit merret online! Vetëm me një klik nga shtëpia dhe karta e shëndetit vjen direkt tek ju. Mjaft të klikoni në portalin e-albania, portali unik i shërbimeve qeveritare dhe të shkruani të dhënat tuaja sipas instruksioneve.

Si i vlerësoni ndryshimet në cilësinë e shërbimit, të kryera nga ADISA në Qendrën e Integruar Krujë?