ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 67 blog entries.
7 02, 2019

Invitation to Quote (ITQ) – Shopping For Goods: Branding of ADISA windows in Municipalities’ OSSHs

By |2019-02-07T14:13:12+00:00February 7th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Invitation to Quote (ITQ) – Shopping For Goods: Branding of ADISA windows in Municipalities’ OSSHs

Contract Name: “Branding of ADISA windows in Municipalities’ OSSHs” ITQ Brandim ADISA Municipalities

16 01, 2019

Invitation to Quote (ITQ) – Shopping For Goods: Equipment for ADISA (Tablets for Institutions Live Citizen Mechanism)

By |2019-01-16T13:18:25+00:00January 16th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Invitation to Quote (ITQ) – Shopping For Goods: Equipment for ADISA (Tablets for Institutions Live Citizen Mechanism)

Contract Name: “Goods-IT equipment for ADISA (tablets for institutions live citizen mechanism)” Invitation to Quote (ITQ)

9 01, 2019

INVITATION TO BID – Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Kombinat”

By |2019-01-09T15:16:00+00:00January 9th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on INVITATION TO BID – Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Kombinat”

Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Kombinat” Invitation for Bid Bidding Documents: NCB KOMBINAT_vol.1 NCB Kombinat-vol.2 Detailed Design: PROJEKTI ARKITEKTONIK PART 1 PROJEKTI ARKITEKTONIK PART 2 PROJEKTI ELEKTRIK PROJEKTI KONSTRUKTIV PROJEKTI MEKANIK PREVENTIV GRAFIK PUNIMESH RENDERA

23 11, 2018

ADISA/Shkëmbim eksperiencash me Delegacionin e Komunës Prizren

By |2018-11-23T12:18:43+00:00November 23rd, 2018|Aktivitete|Comments Off on ADISA/Shkëmbim eksperiencash me Delegacionin e Komunës Prizren

ADISA/Shkëmbim eksperiencash me Delegacionin e Komunës Prizren Në kuadër të shkëmbimit të eksperienca dhe modeleve më të mira për ofrimin e shërbimeve publike dhe One Stop Shop-eve, Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike priti dje Delegacionin e Komunës së Prizrenit. Gjatë vizitës së tyre, ADISA zhvilloi një prezantim të detajuar lidhur me vështirësitë fillestare me të cilat u përball dhe procesin hap pas hapi për standardizimin e shërbimeve, sistemin e ankesave, realizimin e ambienteve komode për qytetarët dhe ngritjen e qendrave të integruara në 5 qytete kryesore si dhe planet për shtrirjen në të gjithë Republikën e Shqipërisë. Gjithashtu, në këtë takim, u diskutua edhe mbi [...]

16 11, 2018

ADISA inauguron sportelet e para në “Zyrën me një Ndalesë” në Bashkinë e Maliqit

By |2018-11-23T12:18:32+00:00November 16th, 2018|Aktivitete|Comments Off on ADISA inauguron sportelet e para në “Zyrën me një Ndalesë” në Bashkinë e Maliqit

ADISA inauguron sportelet e para në “Zyrën me një Ndalesë” në Bashkinë e Maliqit Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA), ka inauguruar sot qendrën e parë në rang kombëtar të shërbimeve me një ndalesë si bashkim i shërbime të qeverisjes lokale dhe qendrore me dy sportele ADISA të alokuara brenda zyrës “one-stop-shop” të Bashkisë Maliq. Aktiviteti i inaugurimit të sporteleve të ADISA, u realizua në prani të Zëvendës Kryeministres znj. Senida Mesi, përfaqësuesit të Delegacionit Evropian në Shqipëri z. Stephen STORK, Kryetarit të Bashkisë së Maliqit z. Gëzim Topçiu, Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri si dhe përfaqësues të institucioneve me të [...]

16 11, 2018

Vizitë e Komisioneres së BE për Ekonominë Digjitale dhe Shoqerinë në Zyrën Pritëse ADISA në Tiranë

By |2018-11-16T08:11:47+00:00November 16th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Vizitë e Komisioneres së BE për Ekonominë Digjitale dhe Shoqerinë në Zyrën Pritëse ADISA në Tiranë

“Vizitë e Komisioneres së BE për Ekonominë Digjitale dhe Shoqerinë në Zyrën Pritëse ADISA në Tiranë” Komisionerja  e BE për Ekonominë Digjitale dhe Shoqerinë znj. Mariya Gabriel, vizitoi dje Zyrën Pritëse ADISA në Tiranë. Në këtë takim ishin të pranishëm Zëvendës Kryeministrja Senida Mesi, Drejori ekzekutiv I ADISA z. Lorin Ymeri dhe  Ambasadori I BE në Shqipëri z.Luigi Soreca. Fokus i përgjithshëm i takimit ishte “Agjenda Digjitale” e Shqipërisë dhe progresi i bërë deri tani, siguria kibernertike, marrëveshja e re për uljen e tarifave “roaming” ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor, si dhe digjitalizimi i shërbimeve publike. Gjatë kësaj vizite, Mesi u shpreh se Shqipëria po ecën përpara drejt shoqërisë [...]

1 06, 2018

Invitation for Bids (IFB) “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

By |2018-07-18T10:04:13+00:00June 1st, 2018|Invitation for bids, Thirrje per Tendera|Comments Off on Invitation for Bids (IFB) “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

INVITATION FOR BIDS - "Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform"                                            CITIZEN CENTRIC SERVICE DELIVERY PROJECT Loan / Credit Number: AL-8521 AL-8521/G/ICB/1.06 Invitation for Bids (IFB) Bidding Document Addendum 1_ Deadline_Extension PRE-BIDDING_Clarifications Addendum 2

31 05, 2018

Shpallen 3 fituesit e konkursit për “Esenë më të mirë” për Shërbimet Publike

By |2018-07-03T13:20:44+00:00May 31st, 2018|Aktivitete|Comments Off on Shpallen 3 fituesit e konkursit për “Esenë më të mirë” për Shërbimet Publike

“Administrata është në shërbim të qytetarit dhe jo qytetari në shërbim të Administratës” Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara- ADISA, në bashkëpunim me projektin IPSD- “Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin” zhvilluan në datë 31 maj 2018, ceremoninë e shpalljes së fituesve të konkursit për “Esenë më të mirë” për shërbimet publike, në ambientet e EU House. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ambasadorja e BE, znj. Romana Vlahutin, përfaqësuesi i Delegacionit të BE në Shqipëri, z. Stephen Stork, Drejtori Ekzekutiv i ADISA z. Lorin Ymeri si dhe Drejtuesja e Projektit IPSD, znj. Daina Belicka. Konkursi i shpallur nga ADISA për [...]

20 04, 2018

Takim me Studentë të Fakultetit Ekonomik

By |2018-05-14T08:21:04+00:00April 20th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Takim me Studentë të Fakultetit Ekonomik

Në bashkëpunim me projektin IPSD zhvilluam sot një takim me studentë të Fakultetit të Ekonomisë në Tiranë. Diskutuam mbi lehtësitë që ADISA I ka sjellë qytetarëve në ofrimin e shërbimeve publike, si dhe mbi “Konkursin për Esenë më të mirë” në lidhje me shërbimet publike. Në përfundim të takimit zhvilluam një diskutim të hapur për t’u njohur më nga afër më opinionin dhe sugjerimet e tyre për mënyrën e ofrimit të shërbimeve. Shumë është bërë por mbetet ende shumë për t’u bërë për të lehtësuar sa më shumë jetën e qytetarëve sepse #vëmendjajonëti! #sherbimepublike #ShqipëriaQëDuam#gjithëpërfshirje