ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 13 blog entries.
2 06, 2020

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

By |2020-06-02T07:36:00+00:00June 2nd, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521  Name of Project:  Citizen Centric Service Delivery Project ID:  AL - 8521  Contract Name:  Advisory Support for the Validation of Use of Business Process Re-engineering (BPR) 70 Maps Contract Identification No:     AL-8521-CS/CQ/3.10.05 Procurement Method: Consultant Qualification Selection (CQS)   Awarded Company: Name: AAM Consulting ltd, Hungary Contract price: 53,107 EUR including withholding tax Duration: 4 months Companies that has expressed their interest Individual companies GLCC Solutions, Georgia AAM Consulting, Hungary A2F Consulting, US IDRA Research & Consulting, Albania AVASANT, US Institute on Governance IOG, Canada Joint -ventures:  JV - Ernst & Young Albania shpk [...]

12 02, 2020

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

By |2020-02-12T07:49:20+00:00February 12th, 2020|Aktivitete|Comments Off on PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

THIRRJA 5 - PRAKTIKAT E PUNËS  Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall thirrjen e pestë të “Programit Kombëtar të Praktikave të Punës”.Informacionin rreth programit, profilet e kërkuara, numrin e praktikantëve dhe  institucionet pjesëmarrëse mund t’i gjeni në linkun :  http://praktika.arsimi.gov.al, nga ku mund të kryeni edhe aplikimin online, pasi të klikoni në dritaren “Apliko”.  Aplikimi është i hapur për të rinjtë, që përmbushin këto kritere: Të jenë 21-26 vjeç;Të kenë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”;Të [...]

27 01, 2020

ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje

By |2020-01-28T14:35:33+00:00January 27th, 2020|Aktivitete|Comments Off on ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje

QENDRA E INTEGRUAR ME NJË NDALESË NË LUSHNJE ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, çeli sot Qendrën e shtatë të Integruar në qytetin e Lushnjes. Në prani të Zëvendës Kryeministrit z. Erion Braçe, ZëvendësKryetarit të Bashkisë Lushnje z. Gentian Nushi, Deputetit të qarkut z. Bashkim Fino dhe Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri, ADISA nis funksionimin e saj edhe në Lushnje, ku do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në qytetin e Lushnjes, do të asistojë qytetarët për mbi 472 shërbime publike [...]

11 11, 2019

Request for Expression of Interest (Local Individual Consultant )

By |2019-11-11T12:44:22+00:00November 11th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Request for Expression of Interest (Local Individual Consultant )

Apply for: Individual Consultant -Financial Specialist for Citizen Centric Service Delivery Project (CCSDP) Click here for: Request for Expression of Interest Finance Specialist

11 11, 2019

Request for Expression of Interest (Local Consulting Company)

By |2020-06-09T13:55:44+00:00November 11th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Request for Expression of Interest (Local Consulting Company)

Apply for: "The Preparation of Detailed Design for Integrated Service Delivery Centers Vlore and Kamëz" Click here for: Request for Expression of Interest Contract Award Notice Kamez  Vore

10 10, 2019

Zyra Lëvizëse ADISA, risi më pranë qytetarëve

By |2019-11-01T09:10:36+00:00October 10th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Zyra Lëvizëse ADISA, risi më pranë qytetarëve

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, ka inauguruar sot “Zyrën Lëvizëse ADISA”, duke u gjendur gjithnjë e më pranë qytetarëve të cilët jetojnë në zona të thella apo larg zyrave shtetërore. “Zyra Lëvizëse ADISA” vjen si një risi, e para në llojin e vetë, duke ofruar mbi 200 shërbime të qeverisë qendrore të lidhura me pasuritë e paluajtshme, sigurimet shoqërore, punësimin dhe bujqësinë e ofruar nga: Agjencia Kombëtare e Kadastrës ASHK, Instituti i Sigurimeve Shoqërore ISSH, Shërbimi Kombëtar i Punësimit SHKP dhe Entiteti për Farërat dhe Fidanët ESHFF. Për më tepër, përmes Zyrës Lëvizëse ADISA, qytetarët do të mund  të sigurojnë informacion për mbi 960 shërbime [...]

26 09, 2019

ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

By |2019-09-27T11:23:09+00:00September 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, çeli sot Qendrën e gjashtë të Integruar në qytetin e Tiranës, në zonën e Kombinatit, pranë njësisë administrative numër 6. Në prani të Zëvendës Kryeministrit z. Erion Braçe, Kryetarit të Bashkisë Tiranë z. Erion Veliaj, Deputetes së Partisë Socialiste znj. Blerina Gjylameti dhe Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri, ADISA nis funksionimin e saj edhe në Tiranë, pas Zyrës Pritëse dhe do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore si dhe do të ofrojë shërbime për 7 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në zonën e Kombinatit, Tiranë [...]

15 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit

By |2020-01-28T14:11:14+00:00September 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit

Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Kukësit është e shtata e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos, Librazhd, Divjakë dhe Malësi e Madhe, ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në Qendrën me Një Ndalesë të Bashkisë. Tashmë, në 9 sportelet aktuale në One Stop Shop Kukës, ADISA do të ofrojë mbi 300 shërbime publike të institucioneve si Institutit të Sigurimeve Shoqërore (ISSH), Agjencisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK), si dhe shërbime të Shërbimit Kombëtar të Punësimit (SHKP). Për më tepër, qytetarët e Kukësit do të mund te asistohen në marrjen e shërbimeve [...]

14 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë Malësia e Madhe

By |2020-01-28T14:12:08+00:00September 14th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë Malësia e Madhe

Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë ADISA në Bashkinë e Malësisë së Madhe Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Malësisë së Madhe, është e gjashta e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos, Librazhd dhe Divjakë, ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në Qendrën e përbashkët me Një Ndalesë të Bashkisë. Tashmë, në  6 sportelet aktuale në One Stop Shop në Bashkinë e Malësisë së Madhe, ADISA do të ofrojë mbi 220 shërbime publike të institucioneve si:  Institutit të Sigurimeve Shoqërore (ISSH), Agjencisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK), shërbime të Qendrës Kombëtare të Biznesit (QKB), shërbime të Fondit për Sigurimin e [...]

13 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

By |2019-09-13T08:37:03+00:00September 13th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Divjakë. Të pranishëm në këtë inspektim të punimeve ishin, përfaqësues të partnerëve për zhvillim: përfaqësues të UNDP, përfaqësues të Agjencisë së Zhvillimit Austriak në Shqipëri, përfaqësues nga Agjencia Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Shqipëri, Kryetari i Bashkisë së Divjakës, z. Fredi Kokoneshi si dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Divjakës është e pesta e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos dhe Librazhd ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në qendrën me një ndalesë të [...]