ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 9 blog entries.
12 03, 2018

“IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

By | 2018-05-17T06:58:45+00:00 March 12th, 2018|Të reja|Comments Off on “IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje [...]

2 03, 2018

IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

By | 2018-03-21T08:13:24+00:00 March 2nd, 2018|News|Comments Off on IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

"Support to Improve Citizen – Centric Public Service Delivery [...]

2 03, 2018

IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

By | 2018-03-02T10:16:28+00:00 March 2nd, 2018|News|Comments Off on IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

"Support to Improve Citizen – Centric Public Service Delivery [...]

2 03, 2018

ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

By | 2018-03-02T10:13:04+00:00 March 2nd, 2018|Të reja|Comments Off on ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje [...]

17 12, 2015

Tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bizneseve për funksionimin e ZVRPP

By | 2017-08-16T13:19:17+00:00 December 17th, 2015|Të reja|Comments Off on Tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bizneseve për funksionimin e ZVRPP

Për herë të tretë ADISA organizon pranë ambjenteve të​ [...]

18 11, 2015

Transformimi rrënjësor i Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë

By | 2017-08-16T13:34:27+00:00 November 18th, 2015|Të reja|Comments Off on Transformimi rrënjësor i Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë

  Sportelet e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të [...]