26 09, 2019

ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

By |2019-09-27T11:23:09+00:00September 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, çeli sot Qendrën e gjashtë të Integruar në qytetin e Tiranës, në zonën e Kombinatit, pranë njësisë administrative numër 6. Në prani të Zëvendës Kryeministrit z. Erion Braçe, Kryetarit të Bashkisë Tiranë z. Erion Veliaj, Deputetes së Partisë Socialiste znj. Blerina Gjylameti dhe Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri, ADISA nis funksionimin e saj edhe në Tiranë, pas Zyrës Pritëse dhe do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore si dhe do të ofrojë shërbime për 7 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në zonën e Kombinatit, Tiranë [...]

13 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

By |2019-09-13T08:37:03+00:00September 13th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Divjakë. Të pranishëm në këtë inspektim të punimeve ishin, përfaqësues të partnerëve për zhvillim: përfaqësues të UNDP, përfaqësues të Agjencisë së Zhvillimit Austriak në Shqipëri, përfaqësues nga Agjencia Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Shqipëri, Kryetari i Bashkisë së Divjakës, z. Fredi Kokoneshi si dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Divjakës është e pesta e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos dhe Librazhd ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në qendrën me një ndalesë të [...]

9 09, 2019

Contracts Award for NCB LUSHNJE

By |2019-09-11T13:11:52+00:00September 9th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contracts Award for NCB LUSHNJE

CONTRACT AWARD Date: 09.09.2019 Project Name: Citizen Centric Service delivery project Country: Albania Project Number: AL-8521 Bid/Contract Reference No: “Refurbishing and Furniture of Integrated Citizen Service Delivery Center of Lushnje”; AL-8521/CW/NCB/2.01.04 Duration of Contract: 3.5 months Evaluation Currency: ALL AWARD NOTICE

17 07, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Librazhdit

By |2019-07-17T11:38:09+00:00July 17th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Librazhdit

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Librazhd. Të pranishëm në këtë inspektim të punimeve ishin, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së, znj. Limya Eltayeb; drejtorja e zyrës së Agjencisë së Zhvillimit Austriak në Shqipëri, znj. Simone Ungersboeck; përfaqësues nga Agjencia Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Shqipëri, z. Endri Xhaferaj, Deputeti i zonës z. Taulant Balla, Kryetari i Bashkisë së Librazhdit, z. Kastriot Gurra si dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Librazhdit është e katërta i këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh dhe Patos, ku [...]

10 07, 2019

Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Lushnje”

By |2019-07-23T12:09:11+00:00July 10th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Lushnje”

Procurement of “Refurbishing and furniture of the Integrated Citizen Service Center of Lushnje” Invitation for Bid Bidding Documents: Amendment LUSHNJE NCB LUSHNJE_vol.1_08.01.2018 NCB LUSHNJE-vol.2 _ 08.01.2018 Detailed Design: Planimetria Adisa Lushnje KUZ FU MKZ Projekti elektrik_Adisa_Lushnje per miratim 20190531-(95) Projekti elektrik_Adisa_Lushnje per miratim 20190531 Topografia Horografia Prerjet - Detajet_e_Shtresave FASADA-(72) Grafik Punimesh ADISA LUSHNJE  Adisa Lushnje nd jashtem-(108) Exterier_Final_Lushnje ADISA INTERIER-MOB ADISA INTERIER-Dyer+Dritare Kondicionimi_Final PLS Preventivi ADISA_no cost Rendera Final

20 06, 2019

Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

By |2019-06-20T12:29:49+00:00June 20th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

27 shërbime dhe 8 procedura për 9136 zotërues mjetesh Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara - ADISA, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor - DPSHTRR, kanë hapur 2 sportele të reja në ambientet e Qendrës së Integruar ADISA në Kavajë, ku do të ofrohen 27 shërbime të cilat nuk kanë nevojë për kontroll fizik të automjeteve. Duke filluar që prej datës 17 Qershor 2019, të gjithë qytetarët e Kavajës, do të mund të marrin shërbime për automjetet, në qytetin e tyre, pa kostot e deridjeshme të udhëtimit drejt qytetit të Durrësit. Në Qendrën ADISA në Kavajë, tashmë do të gjenden edhe [...]

15 05, 2019

Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

By |2019-05-28T09:46:55+00:00May 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA në bashkëpunim me projektin “Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin”- IPSD, financuar nga BE, zhvilluan sot ceremoninë përmbyllëse të projektit. Në prani të z. Stephen Stork, përfaqësues i Delegacionit dhe udhëheqëses së projektit znj. Daina Belicka, u diskutua mbi mbarëvajtjen e të gjithë komponentëve të cilët përmbante ky projekt dhe realizimi i suksesshëm në kohën e duhur. Gjatë një periudhe prej rreth 24 muajsh (Qershor 2017- Maj 2019), projekti ka mbështetur dhe bashkëpunuar me ADISA-n për 6 komponentë kryesorë të cilët janë: Rishikimi i kuadrit ligjor të ofrimit të shërbimeve; Hartimin e një metodologjie [...]

26 04, 2019

ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

By |2019-04-30T13:05:39+00:00April 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, inauguroi sot Qendrën e pestë të Integruar në qytetin e Shkodrës. Në prani të Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, ADISA në Shkodër, duke nisur nga dita e sotme do t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore dhe do të ofrojë shërbime për 8 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në qytetin e Shkodrës, do të ofrojë mbi 390 shërbime publike, në 23 sportele fizikë, për 8 institucionet më të kërkuara si: Agjencia Shtetërore e Kadastrës Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore (DRSSH) Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të [...]

8 04, 2019

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

By |2019-04-09T06:14:15+00:00April 8th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

Apply for: "The preparation of detailed design for integrated service Delivery Centers (ISDC) Lushnje and Ebasan, and supervision for ISDC Lushnje" Click here for: REOI

5 04, 2019

Contract Award: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

By |2019-04-09T07:44:14+00:00April 5th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contract Award: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

CONTRACT AWARD Albania – AL8521  Citizen-Centric Service Delivery Project Contract Name: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform” Contract Reference No. Ref. IFB No: AL-8521/G/ICB/1.06/2016 AWARD NOTICE