Të reja

/Të reja
18 04, 2018

ADISA dhe Projekti IPSD takim me përfaqësues të komunitetit rom dhe egjiptian

By | 2018-04-18T11:21:33+00:00 April 18th, 2018|Të reja|Comments Off on ADISA dhe Projekti IPSD takim me përfaqësues të komunitetit rom dhe egjiptian

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA) [...]

12 03, 2018

“IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

By | 2018-05-17T06:58:45+00:00 March 12th, 2018|Të reja|Comments Off on “IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje [...]

2 03, 2018

ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

By | 2018-03-02T10:13:04+00:00 March 2nd, 2018|Të reja|Comments Off on ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje [...]

29 01, 2018

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve të Integruara (ADISA) hap sportelin e shpejtë “ProBiznes” dedikuar bizneseve

By | 2018-01-31T09:28:10+00:00 January 29th, 2018|Të reja|Comments Off on Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve të Integruara (ADISA) hap sportelin e shpejtë “ProBiznes” dedikuar bizneseve

Zëvendës Kryeministrja Senida Mesi: “Ky sportel, një prej rezultateve [...]