Të reja

/Të reja
30 11, 2017

ADISA pjesëmarrëse në konferencën e gjashtë vjetore: “Trajnim i mirë – Menaxhim më i mirë”

By | 2017-12-13T14:59:02+00:00 November 30th, 2017|Të reja|Comments Off on ADISA pjesëmarrëse në konferencën e gjashtë vjetore: “Trajnim i mirë – Menaxhim më i mirë”

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA- [...]

15 11, 2017

Aktiviteti përurues i projektit “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD

By | 2017-11-15T14:10:46+00:00 November 15th, 2017|Të reja|Comments Off on Aktiviteti përurues i projektit “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD

Ditën e martë, datë 14 Nëntor, në ambientet e [...]

15 11, 2017

Moldova Innovation Lab – ADISA në Forumin mbi Qeverisjen me temë “Progresi në arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm”

By | 2018-04-18T11:38:01+00:00 November 15th, 2017|Të reja|Comments Off on Moldova Innovation Lab – ADISA në Forumin mbi Qeverisjen me temë “Progresi në arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm”

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara- ADISA, [...]

7 11, 2017

ADISA Gjirokastër- Zyrë pilot për Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi

By | 2017-12-13T14:57:44+00:00 November 7th, 2017|Të reja|Comments Off on ADISA Gjirokastër- Zyrë pilot për Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi

  Hapet zyra pilot për Komisionerin për Mbrojtjen nga [...]

28 10, 2017

ADISA ndihmë biznesit, çel sportele këshillimi në qendrat “one stop shop”

By | 2018-04-18T11:38:09+00:00 October 28th, 2017|Të reja|Comments Off on ADISA ndihmë biznesit, çel sportele këshillimi në qendrat “one stop shop”

Një hapësirë e re informimi do të jetë në [...]

3 10, 2017

Një projekt i ri po mbështet ofrimin e shërbimeve publike me në qendër qytetarin

By | 2018-04-18T11:38:17+00:00 October 3rd, 2017|Të reja|Comments Off on Një projekt i ri po mbështet ofrimin e shërbimeve publike me në qendër qytetarin

Projekti i ri i financuar nga BE "Mbështetje për [...]

8 09, 2017

Rikonstruksioni i Qendrave të Shërbimeve Publike të Integruara me një ndalesë

By | 2017-09-08T08:27:06+00:00 September 8th, 2017|Të reja|Comments Off on Rikonstruksioni i Qendrave të Shërbimeve Publike të Integruara me një ndalesë

Rikonstruksioni i Qendrës së Shërbimeve Publike të Integruara me [...]

18 07, 2017

Thirrja e tretë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike.

By | 2017-08-16T07:00:57+00:00 July 18th, 2017|Të reja|Comments Off on Thirrja e tretë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike.

Ju informojmë se shpallet thirrja e tretë e Programit Kombëtar të Praktikave [...]

18 05, 2017

Konferenca rajonale ministeriale: Reforma në shërbimet publike në Ballkanin Perëndimor

By | 2017-08-16T07:08:01+00:00 May 18th, 2017|Të reja|Comments Off on Konferenca rajonale ministeriale: Reforma në shërbimet publike në Ballkanin Perëndimor

Më 18 Maj - 19 Maj u mbajt në [...]