Our Offices 2017-11-21T14:51:41+00:00

MAIN OFFICES ADISA

Blv. “Zhan d’ Ark”, ish Hoteli Oficerave, kati i 6-te, Tirane, Albania

Web: www.adisa.gov.al

ADISA FO in Tirana

Rr: “Jordan Misja” Tirane, Albania

Web: www.adisa.gov.al

1 Stop Shop in Kavaja

“Pallati i Kulturës i Kavajës” Kati i parë, pranë Shëtitores “Josif Buda” Kavajë, Albania

Web: www.adisa.gov.al

1 Stop Shop in Kruja

 “Lagjia numër 1 Krujë, Albania

Web: www.adisa.gov.al

ZYRA RAJONALE FIER

“Shtëpia e Ushtarakëve” Lagjia 11 Janari, Fier, Albania

Web: www.adisa.gov.al

1 Stop Shop in Gjirokaster

“Shtepia e Ushtarakeve” Lagjia 11 Janari, Fier, Albania

Web: www.adisa.gov.al

Qendrat ADISA gjenden dhe në Gjeoportalin Kombëtar ASIG. http://geoportal.asig.gov.al/

Hapat për të gjetur qendrën që ju dëshironi janë:

1. Shkojmë tek rubrika Shërbime Qeveritare

2. Shkojmë tek Institucione Publike.

3. Tek forma e kërkimit kërkoni qytetin/fshatin.

4. Do të shfaqet vendndodhja ekzakte e qendrës ADISA, në qytetin që ju kërkuat.