Publikime 2017-12-22T09:54:10+00:00

Publikime

<br>

Në kuadër të aktivitetit përmbyllës organizuar nga OSCE me temë ” Mbështetje për Masat Anti-Korrupsion në Shqipëri”, ADISA prezantoi rezultatet e trajnimeve të zhvilluara për të ulur nivelin e korrupsionit dhe për të përmirësuar eksperiencën e qytetarëve në shërbimet publike.

Aktivitete

Lista e aktiviteteve te kryera nga ADISALista e aktiviteteve te kryera nga ADISA

Raporti i Bankës Botërore për Shqipërinë vlerëson reformën e shërbimeve publike dhe agjencinë ADISA.

The World Bank in AlbaniaCountry SnapshotThe World Bank in AlbaniaCountry Snapshot

Modernizimi i Shërbimeve Publike

The World Bank in AlbaniaCountry SnapshotModernizimi i Shërbimeve Publike