Zyrat Tona

Qendrat ADISA gjenden dhe ne Gjeoportalin Kombëtar ASIG. http://geoportal.asig.gov.al/

Hapat për të gjetur qendrën që ju dëshironi janë:

1. Shkojmë tek rubrika Shërbime Qeveritare

2. Shkojmë tek Institucione Publike.

3. Tek forma e kërkimit kërkoni qytetin/fshatin.

4. Do të shfaqet vendndodhja ekzakte e qendrës ADISA, në Qytetin që ju kërkuat.

Zyrat ADISA, Zyrat qendrore ADISA

ZYRAT QENDRORE ADISA

Blv. “Zhan d’ Ark”, ish Hoteli Oficerave, kati i 6-te, Tirane, Albania

Web: www.adisa.gov.al

ZRPP, Zyra e Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme

Sporteli ADISA Tirane

Rr: “Jordan Misja” Tirane, Albania

Web: www.adisa.gov.al

Zyrat ADISA, Qendra e integruar Kavaje

QENDRA E INTEGRUAR KAVAJE

“Pallati i Kulturës i Kavajës” Kati i parë, pranë Shëtitores “Josif Buda” Kavajë, Albania

Web: www.adisa.gov.al

QENDRA E INTEGRUAR KRUJE

 “Lagjia numër 1 Krujë, Albania

Web: www.adisa.gov.al

QENDRA E INTEGRUAR FIER

“Shtepia e Ushtarakeve” Lagjia 11 Janari, Fier, Albania

Web: www.adisa.gov.al