Shërbime

/Shërbime
Shërbime 2017-04-26T10:31:40+00:00
[separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”20px” margin_bottom=”1px” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”center” style_type=”double” sep_color=”#ff6600″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Sherbime – ADISA

[/title]

ADISA ka qytetarin në qendër të aktivitetit të saj.        
Në mënyrë që t’ju lehtësojmë procesin e aplikimit, kemi vënë në dispozicionin tuaj kartelat informative, formularët e aplikimit dhe kodimin e shërbimeve të ndryshme.        
Vlerësojmë dhe mirëpresim opinionet dhe sugjerimet tuaja me qëllim kryesor përmirësimin e shërbimeve që ofrojmë.

[/one_full][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”40px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”center” style_type=”double” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Kartela Informative[/title][flip_boxes columns=”1″ class=”” id=””][flip_box title_front=”Kartela Informative” title_back=”” text_front=”” background_color_front=”#efefef” title_front_color=”#ff6600″ text_front_color=”” background_color_back=”#efefef” title_back_color=”#ff6600″ text_back_color=”#ff6600″ border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-info” icon_color=”” circle=”yes” circle_color=”” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”28″ image_height=”28″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”1″ animation_offset=””]Kartela Informative[/flip_box][/flip_boxes][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”40px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”center” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Kodimi i Shërbimeve Publike[/title][flip_boxes columns=”1″ class=”” id=””][flip_box title_front=”Kodimi i Shërbimeve Publike” title_back=”” text_front=”” background_color_front=”#efefef” title_front_color=”#ff6600″ text_front_color=”” background_color_back=”#efefef” title_back_color=”#ff6600″ text_back_color=”#ff6600″ border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-unlock-alt” icon_color=”” circle=”yes” circle_color=”” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”28″ image_height=”28″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”1″ animation_offset=””]Kodimi i Shërbimeve Publike[/flip_box][/flip_boxes][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”40px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”center” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Formularë Standard Aplikimi[/title][flip_boxes columns=”1″ class=”” id=””][flip_box title_front=”Formularë Standard Aplikimi” title_back=”” text_front=”” background_color_front=”#efefef” title_front_color=”#ff6600″ text_front_color=”” background_color_back=”#efefef” title_back_color=”#ff6600″ text_back_color=”#ff6600″ border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-file-text” icon_color=”” circle=”yes” circle_color=”” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”28″ image_height=”28″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”1″ animation_offset=””]Formularë Standard Aplikimi[/flip_box][/flip_boxes][/one_third][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”60px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][separator style_type=”single” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”fa-th-large” icon_circle=”” icon_circle_color=”#ff6600″ width=”” alignment=”center” class=”” id=””][/one_full]
Share This