ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 70 blog entries.
3 04, 2020

REOI Advisory Support for the Validation of e-Services

By |2020-06-18T06:29:24+00:00April 3rd, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REOI Advisory Support for the Validation of e-Services

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company) Advisory Support for the Validation of e-Services REOI Revised_Tors_DLI1 Contract Award Notice DLI 1

30 03, 2020

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

By |2020-04-04T07:22:09+00:00March 30th, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company) Advisory Support for the Validation of Use of Business Process Re-engineering (BPR) 70 Maps REOI TOR Validation -70 maps

20 06, 2019

Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

By |2019-06-20T12:29:49+00:00June 20th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

27 shërbime dhe 8 procedura për 9136 zotërues mjetesh Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara - ADISA, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor - DPSHTRR, kanë hapur 2 sportele të reja në ambientet e Qendrës së Integruar ADISA në Kavajë, ku do të ofrohen 27 shërbime të cilat nuk kanë nevojë për kontroll fizik të automjeteve. Duke filluar që prej datës 17 Qershor 2019, të gjithë qytetarët e Kavajës, do të mund të marrin shërbime për automjetet, në qytetin e tyre, pa kostot e deridjeshme të udhëtimit drejt qytetit të Durrësit. Në Qendrën ADISA në Kavajë, tashmë do të gjenden edhe [...]

15 05, 2019

Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

By |2019-05-28T09:46:55+00:00May 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA në bashkëpunim me projektin “Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin”- IPSD, financuar nga BE, zhvilluan sot ceremoninë përmbyllëse të projektit. Në prani të z. Stephen Stork, përfaqësues i Delegacionit dhe udhëheqëses së projektit znj. Daina Belicka, u diskutua mbi mbarëvajtjen e të gjithë komponentëve të cilët përmbante ky projekt dhe realizimi i suksesshëm në kohën e duhur. Gjatë një periudhe prej rreth 24 muajsh (Qershor 2017- Maj 2019), projekti ka mbështetur dhe bashkëpunuar me ADISA-n për 6 komponentë kryesorë të cilët janë: Rishikimi i kuadrit ligjor të ofrimit të shërbimeve; Hartimin e një metodologjie [...]

26 04, 2019

ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

By |2019-04-30T13:05:39+00:00April 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, inauguroi sot Qendrën e pestë të Integruar në qytetin e Shkodrës. Në prani të Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, ADISA në Shkodër, duke nisur nga dita e sotme do t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore dhe do të ofrojë shërbime për 8 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në qytetin e Shkodrës, do të ofrojë mbi 390 shërbime publike, në 23 sportele fizikë, për 8 institucionet më të kërkuara si: Agjencia Shtetërore e Kadastrës Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore (DRSSH) Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të [...]

8 04, 2019

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

By |2019-04-09T06:14:15+00:00April 8th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

Apply for: "The preparation of detailed design for integrated service Delivery Centers (ISDC) Lushnje and Ebasan, and supervision for ISDC Lushnje" Click here for: REOI

5 04, 2019

Contract Award: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

By |2019-04-09T07:44:14+00:00April 5th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contract Award: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform”

CONTRACT AWARD Albania – AL8521  Citizen-Centric Service Delivery Project Contract Name: “Supply and Installation of Integrated Front Office (IFO) Service Delivery Platform” Contract Reference No. Ref. IFB No: AL-8521/G/ICB/1.06/2016 AWARD NOTICE

4 04, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Patosit

By |2019-04-06T18:04:09+00:00April 4th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Patosit

ADISA inaguron zyrën me një ndalesë në Bashkinë e Patosit Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Patos. Të pranishëm në këtë inaugurim ishin Zëvendëskryeministri, z. Erjon Braçe, Kryetarja e Bashkisë së Patosit, znj. Rajmonda Balilaj, Deputetja e zonës, znj. Antoneta Dhima dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Patosit, është kolokimi i tretë i këtij lloji pas atij në Bashkinë e Maliqit dhe në Bashkinë e Belshit. Tashmë dy sportele të ADISA do të ofrojnë rreth 150 shërbime publike të Zyrës së Regjistrimit [...]

26 03, 2019

ADISA dhe IPSD takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë

By |2019-05-30T09:00:48+00:00March 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA dhe IPSD takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë

Takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara në bashkëpunim me Projektin “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD, financuar nga BE, organizuan një Mëngjes Pune me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin nga BE, Shefi për Shtetin e së Drejtës dhe Qeverisjen e Mirë, z. Stephen Stork,  Drejtori Ekzekutiv i ADISA z. Lorin Ymeri, drejtuesja e projektit IPSD, znj. Daina Belicka, donatorë, si dhe  përfaqësues të huaj diplomatik. Qëllimi i këtij takimi ishte informimi i donatorëve [...]

15 03, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Belshit

By |2019-05-30T08:52:15+00:00March 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Belshit

ADISA inaguron zyrën me një ndalesë në Bashkinë e Belshit Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Belsh. Të pranishëm në këtë inagurim ishin Zëvendëskryeministri, z. Erjon Braçe, Kryetari i Bashkisë së Belshit, z. Arif Tafani, Deputeti i zonës, z. Musa Ulqini dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Belshit është kolokimi i dytë i këtij lloji pas atij në Bashkinë e Maliqit. Tashmë dy sportele të ADISA do të ofrojnë mbi 150 shërbime publike të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Institutit [...]