ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 20 blog entries.
11 05, 2018

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (CONSULTING COMPANY)

By |2018-06-27T14:00:57+00:00May 11th, 2018|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (CONSULTING COMPANY)

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST -  Advisory Support for Validation of Services provided with Information to multiple platforms REOI

9 05, 2018

Dita e Evropës 9 Maj 2018!

By |2019-02-27T08:24:40+00:00May 9th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Dita e Evropës 9 Maj 2018!

ADISA në “Fshatin e BE” në Sheshin Skënderbej në kuadër të Ditës së Evropës. Takuam qytetarë të cilët I informuam mbi Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, u informuam me shqetësimet që ata kishin, si dhe u njohëm me sugjerime e tyre për mënyrën e ofrimit të shërbimeve publike. #ADISA ndodhet gjithnjë pranë qytetarit duke përdorur metodat më bashkëkohore për #shërbimetpublike sepse për ne #vëmendjajonëti! #EUvillage #EuropeDay

16 04, 2018

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (CONSULTING COMPANY) – Citizen Centric Service Delivery Project

By |2018-04-18T08:12:12+00:00April 16th, 2018|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (CONSULTING COMPANY) – Citizen Centric Service Delivery Project

Advisory Support for Validation of Services provided with Information to multiple platforms REOI

13 12, 2017

ADISA dhe Moldova eGovernment Center, shkëmbim eksperiencash në Tiranë

By |2017-12-13T14:54:14+00:00December 13th, 2017|Aktivitete|Comments Off on ADISA dhe Moldova eGovernment Center, shkëmbim eksperiencash në Tiranë

  Në takimin me Delegacionin Moldav, në ambientet e ADISA Tiranë, diskutuam mbi Reformën e Shërbimeve Publike dhe rolin e Agjencisë së Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA në të. Shkëmbyem eksperiencat e ndërsjellta për përmirësimin dhe modernizimin e mënyrës së lëvrimit të shërbimeve nëpërmjet zgjidhjeve inovatore, ku veçanërisht u theksua përvoja e deritanishme e ADISA-s në zhvillimin dhe implementimin e standardeve të reja të ofrimit të shërbimit, në ndarjen e përgjegjësive të sportelit të shërbimit nga zyra përgjegjëse për lëvrimin e tyre, si dhe u theksua roli i ADISA në procesin e ri-inxhinierimit të shërbimeve publike. Në vijimësi të shkëmbimit të eksperiencave u zhvilluan takime edhe me [...]

30 11, 2017

ADISA pjesëmarrëse në konferencën e gjashtë vjetore: “Trajnim i mirë – Menaxhim më i mirë”

By |2017-12-13T14:59:02+00:00November 30th, 2017|Aktivitete|Comments Off on ADISA pjesëmarrëse në konferencën e gjashtë vjetore: “Trajnim i mirë – Menaxhim më i mirë”

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA- Tiranë, ka qenë pjesë e konferencës së gjashtë vjetore me temë: "Trajnim i mirë - menaxhim më i mirë”, organizuar nga Agjencia e Shërbimit Civil, Federata e Bosnje Hercegovinës me seli në Sarajevë. Synimi kryesor i kësaj konference ishte zhvillimi dhe rritja e aktiviteteve trajnuese dhe informuese për punonjësit dhe institucionet pjesë e kësaj reforme, shkëmbimi i eksperiencave dhe i informacionit të përbashkët me vendet e rajonit si dhe prezantimi i praktikave më të mira të zhvilluara. Në këtë takim ishin të pranishëm 68 përfaqësues nga vendet e rajonit dhe kryetarët e federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, përfaqësues të ministrisë [...]

15 11, 2017

Aktiviteti përurues i projektit “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD

By |2017-11-15T14:10:46+00:00November 15th, 2017|Aktivitete|Comments Off on Aktiviteti përurues i projektit “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD

Ditën e martë, datë 14 Nëntor, në ambientet e Qendrës së Integruar, ADISA Fier u zhvillua aktiviteti përurues i projektit "Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD, financuar nga Bashkimi Europian në bashkëpunim me “Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara” ADISA si institucion përfitues. Të pranishëm në këtë aktivitetet prezantues, ishin Zëvendëskryeministrja e Shqipërisë, Zj. Senida Mesi, Drejtoresha e ADISA, Znj. Anisa Gjika, Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armando Subashi, përfaqësues të Delegacionit të Bashkimit Evropian dhe të Bankës Botërore në Shqipëri, drejtues të rëndësishëm të institucioneve qëndrore e lokale, si dhe përfaqësues të komunitetit të biznesit, shoqërisë civile, media dhe [...]

15 11, 2017

Moldova Innovation Lab – ADISA në Forumin mbi Qeverisjen me temë “Progresi në arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm”

By |2018-04-18T11:38:01+00:00November 15th, 2017|Aktivitete|Comments Off on Moldova Innovation Lab – ADISA në Forumin mbi Qeverisjen me temë “Progresi në arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm”

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara- ADISA, në kuadër të prezantimit të modelit të ri të ofrimit të shërbimeve publike në Shqipëri, ka marrë pjesë në edicionin e 4-t të Forumit mbi Qeverisjen me temë “Progresi në arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm (OZHQ)”. Ky forum u organizua nga #MoldovaInnovationLab (MiLab), Zyra e Kryeministrit në Moldavi dhe Agjencitë e OKB në nivel rajonal dhe kombëtar, me pjesëmarrës nga mbi 20 vende të Evropës lindore, rajonit CIS e më gjerë. Forumi synonte shkëmbimin e eksperiencave në implementimin e reformave të shërbimeve publike, të qasjeve të inovacionit social në rritje, praktikave dhe zgjidhjeve inovatore si dhe ndikimin e tyre në [...]