ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 21 blog entries.
23 06, 2021

Inaugurohet zyra e përbashkët ADISA bashkia Tepelenë

By |2021-06-23T12:09:33+00:00June 23rd, 2021|Aktivitete|Comments Off on Inaugurohet zyra e përbashkët ADISA bashkia Tepelenë

ADISA ka vëne në funksion zyrën e përbashkët me bashkinë Tepelenë e cila do t’u shërbejë rreth 8,949 qytetarëve (sipas censusit të vitit 2011) të Tepelenës dhe zonave përreth, në kushte dhe standarde bashkëkohore. Çelja dhe funksionimi i zyrës së përbashkët ADISA me bashkinë e Tepelenës, do të asistojë qytetarët për rreth 1000 shërbime publike të cilat ofrohen online përmes portalit e-albania, shërbime të Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile (DPGJC), ALEAT, si dhe shërbime të Qendrës Kombëtare të Biznesit (QKB), në 7 sportele fizikë. Qytetarët e Tepelenës dhe zonave përreth, do të mund të asistohen edhe për përcjelljen e ankesave nëpërmjet portalit ShqipëriaQeDuam.al. Për më tepër, [...]

29 03, 2021

Thirrje për shprehje interesi

By |2021-03-29T07:53:03+00:00March 29th, 2021|Thirrje per Tendera|Comments Off on Thirrje për shprehje interesi

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - ALBANIA “Marrje në dorëzim e pjesës së mbetur së produkteve të kontratës  administrative nr.725113 prot.. date 15.08.2019 "Supply and Installation of Integrated Front Office Service Delivery platform", Ref: AL-8521/G/ICB/1.06 ”. SPECIFIKIME TEKNIKE TË PROCEDURËS, ME OBJEKT: “Marrje në dorëzim e pjesës së mbetur së produkteve të kontratës  administrative nr.725113 prot.. date 15.08.2019 "Supply and Installation of Integrated Front Office Service Delivery platform", Ref: AL-8521/G/ICB/1.06 ” Qëllimi/Produktet e parashikuara në kontratë: Kryerja e procesit të marrjes në dorezim të produkteve të përcjella nga kompania në bazë te legjislacionit në fuqi. Përgatitja e një raporti final ku evidentohet procedura e ndjekur për vlerësimin dhe marrjen në dorezim [...]

29 03, 2021

Shpallje për shprehje interesi

By |2021-03-29T08:00:43+00:00March 29th, 2021|Thirrje per Tendera|Comments Off on Shpallje për shprehje interesi

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - ALBANIA “Marrje në dorëzim e pjesës së mbetur së produkteve të kontratës  administrative nr.725113 prot.. date 15.08.2019 "Supply and Installation of Integrated Front Office Service Delivery platform", Ref: AL-8521/G/ICB/1.06 ”. SPECIFIKIME TEKNIKE TË PROCEDURËS, ME OBJEKT: “Marrje në dorëzim e pjesës së mbetur së produkteve të kontratës  administrative nr.725113 prot.. date 15.08.2019 "Supply and Installation of Integrated Front Office Service Delivery platform", Ref: AL-8521/G/ICB/1.06 ” Qëllimi/Produktet e parashikuara në kontratë: Kryerja e procesit të marrjes në dorezim të produkteve të përcjella nga kompania në bazë te legjislacionit në fuqi. Përgatitja e një raporti final ku evidentohet procedura e ndjekur për vlerësimin dhe marrjen në dorezim [...]

17 02, 2021

Qendra e Informimit për Shërbimet Publike ADISA – 0800 0118

By |2021-02-17T12:55:50+00:00February 17th, 2021|Aktivitete|Comments Off on Qendra e Informimit për Shërbimet Publike ADISA – 0800 0118

Për t'u gjendur më pranë qytetarëve, që prej vitit 2019 ADISA asiston dhe informon qytetarët për shërbimet publike nëpërmjet Qendrës së Informimit për Shërbimet Publike, në numrin pa pagesë 0800 0118. Vetëm gjatë vitit 2020, më shumë se 10,500 qytetarë të cilët kanë telefonuar në numrin 0800 0118, janë asistuar dhe informuar për më shumë se 1000 shërbimet publike.

11 09, 2020

Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Roskovecit.

By |2020-09-26T14:07:59+00:00September 11th, 2020|Aktivitete|Comments Off on Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Roskovecit.

KOLOKIME ADISA Zyra e përbashkët me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Roskovecit  duke nisur nga dita e sotme do të jetë plotësisht funksionale për qytetarët e Roskovecit dhe zonave përreth. Në Zyrën me një ndalesë ADISA do të ofrohen mbi 750 shërbime online të portalit e-albania dhe të gjitha shërbimet vendore të Bashkisë. Në dispozicion të qytetarëve ADISA në Roskovec ka vendosur 11 sportele fizike në të cilat mund të ofrohet shërbim dhe informacion për mbi 1000 shërbime publike. Nëpërmjet ekranit të dyfishtë, qytetarët do të mund të asistohen në kohë reale për përdorimin e portalit e-albania, si dhe për portalin ShqipëriaQëDuam.al. Mesatarisht ADISA [...]

31 08, 2020

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

By |2020-08-31T12:20:51+00:00August 31st, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST ALBANIA CITIZEN – CENTRIC SERVICE DELIVERY PROJECT Loan Agreement Project ID No. 8521 Assignment: Administrative Legal Expert (local)  Posted: August 31, 2020 Ref. No. AL-8521-CS/IC/3.08.02 Tors_Administrative legal expert (local)-  REOI legal expert

13 08, 2020

Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Matit.

By |2021-09-10T07:14:32+00:00August 13th, 2020|Uncategorized @sq|Comments Off on Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Matit.

KOLOKIME ADISA Zyra e përbashkët me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë sw Matit  duke nisur nga dita e sotme do të jetë plotësisht funksionale për qytetarët e Matit dhe zonave përreth. Në Zyrën me një ndalesë ADISA do të ofrohen mbi 750 shërbime online të portalit e-albania dhe të gjitha shërbimet vendore të Bashkisë. Në dispozicion të qytetarëve ADISA në Mat ka vendosur 5 sportele fizike në të cilat mund të ofrohet shërbim dhe informacion për mbi 1000 shërbime publike. Nëpërmjet ekranit të dyfishtë, qytetarët do të mund të asistohen në kohë reale për përdorimin e portalit e-albania, si dhe për portalin ShqipëriaQëDuam.al. Mesatarisht ADISA [...]

20 07, 2020

Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Pogradecit.

By |2020-09-26T10:30:11+00:00July 20th, 2020|Aktivitete|Comments Off on Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Pogradecit.

KOLOKIME ADISA Zyra e përbashkët me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Pogradecit  duke nisur nga dita e sotme do të jetë plotësisht funksionale për qytetarët e Pogradecit dhe zonave përreth. Në Zyrën me një ndalesë ADISA do të ofrohen mbi 750 shërbime online të portalit e-albania dhe të gjitha shërbimet vendore të Bashkisë. Në dispozicion të qytetarëve ADISA në Pogradec ka vendosur 10 sportele fizike në të cilat mund të ofrohet shërbim dhe informacion për mbi 1000 shërbime publike. Nëpërmjet ekranit të dyfishtë, qytetarët do të mund të asistohen në kohë reale për përdorimin e portalit e-albania, si dhe për portalin ShqipëriaQëDuam.al. Mesatarisht ADISA [...]

2 06, 2020

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

By |2020-06-02T07:36:00+00:00June 2nd, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521  Name of Project:  Citizen Centric Service Delivery Project ID:  AL - 8521  Contract Name:  Advisory Support for the Validation of Use of Business Process Re-engineering (BPR) 70 Maps Contract Identification No:     AL-8521-CS/CQ/3.10.05 Procurement Method: Consultant Qualification Selection (CQS)   Awarded Company: Name: AAM Consulting ltd, Hungary Contract price: 53,107 EUR including withholding tax Duration: 4 months Companies that has expressed their interest Individual companies GLCC Solutions, Georgia AAM Consulting, Hungary A2F Consulting, US IDRA Research & Consulting, Albania AVASANT, US Institute on Governance IOG, Canada Joint -ventures:  JV - Ernst & Young Albania shpk [...]

12 02, 2020

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

By |2021-09-10T07:14:49+00:00February 12th, 2020|Uncategorized @sq|Comments Off on PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

THIRRJA 5 - PRAKTIKAT E PUNËS  Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall thirrjen e pestë të “Programit Kombëtar të Praktikave të Punës”.Informacionin rreth programit, profilet e kërkuara, numrin e praktikantëve dhe  institucionet pjesëmarrëse mund t’i gjeni në linkun :  http://praktika.arsimi.gov.al, nga ku mund të kryeni edhe aplikimin online, pasi të klikoni në dritaren “Apliko”.  Aplikimi është i hapur për të rinjtë, që përmbushin këto kritere: Të jenë 21-26 vjeç;Të kenë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”;Të [...]