ADISA

/ADISA

About ADISA

This author has not yet filled in any details.
So far ADISA has created 10 blog entries.
17 05, 2018

Respektimi i të Drejtave të Njeriut- Prioritet për ADISA

By |2018-06-04T09:32:01+00:00May 17th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Respektimi i të Drejtave të Njeriut- Prioritet për ADISA

Në bashkëpunim me projektin IPSD të Financuar nga Bashkimi Evropian, zhvilluam sot një takim me Përfaqësues të Shoqërisë Civile me në fokus të Drejtat e Njeriut. Synimi I këtij takimi ishte informimi I qytetarëve dhe përfaqësuesve mbi Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike- ADISA dhe njohja më nga afër me projektin IPSD. Të Drejtat e Njeriut është një nga fushat më të rëndësishme dhe më prioritare për ADISA pasi kënaqësia e qytetarit vjen e para. Në përfundim të takimit zhvilluam një diskutim të hapur me përfaqësuesit e Shoqërisë Civile për të prekur nga afër problematikat që ata hasin duke mirëpritur opinionet dhe sugjerimet e tyre mbi përmirësimin e mënyrës [...]

12 03, 2018

“IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

By |2018-05-17T06:58:45+00:00March 12th, 2018|Aktivitete|Comments Off on “IPSD dhe ADISA shpall “Konkursin për esenë më të mirë” në Shërbimet Publike

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin në Shqipëri", me përfitues "Agjencinë për Ofrimin e Shërbimeve Publike të Integruara në Shqipëri" - ADISA, organizoi sot në ambientet e Bibliotekës “Musine Kokalari” në Tiranë, aktivitetin prezantues “Konkursi për Esenë më të Mirë” me studentë të universiteteve të ndryshme të vendit. Nëpërmjet këtij aktiviteti, i cili u mbështet nga zyra e Zëvendëskryeministrit të Republikës, synohet që të rinjtë shqiptarë të njihen me shërbimet aktuale që ADISA ofron për qytetarët, mekanizmat institucional të shërbimit, Projektin IPSD dhe mbështetjen që Bashkimi Evropian ofron ndaj shtetit shqiptar në tërësi në përmirësimin [...]

2 03, 2018

IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

By |2018-03-21T08:13:24+00:00March 2nd, 2018|News|Comments Off on IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

"Support to Improve Citizen – Centric Public Service Delivery in Albania" the European Union - funded project, with "The Agency for the Delivery of Integrated Services Albania" (ADISA), as a beneficiary institution, organized on Wednesday, 28 February, in Hotel Tirana International, the roundtable on "Barrier-Free Services" with Civil Society Organizations representing marginalized groups with different abilities. In terms of inclusion, the IPSD project implemented by a consortium of companies, among which IDRA Ltd has an important role in the implementation of project components, aims to support the public services provided by ADISA and to guarantee quality and accessible services for all groups with different abilities. In her speech, Deputy Prime Minister of [...]

2 03, 2018

IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

By |2018-03-02T10:16:28+00:00March 2nd, 2018|News|Comments Off on IPSD Project and ADISA, together to improve “Barrier- Free Services”for people with special needs

"Support to Improve Citizen – Centric Public Service Delivery in Albania" the European Union - funded project, with "The Agency for the Delivery of Integrated Services Albania" (ADISA), as a beneficiary institution, organized on Wednesday, 28 February, in Hotel Tirana International, the roundtable on "Barrier-Free Services" with Civil Society Organizations representing marginalized groups with different abilities. In terms of inclusion, the IPSD project implemented by a consortium of companies, among which IDRA Ltd has an important role in the implementation of project components, aims to support the public services provided by ADISA and to guarantee quality and accessible services for all groups with different abilities. In her speech, Deputy Prime Minister of [...]

2 03, 2018

ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

By |2018-03-02T10:13:04+00:00March 2nd, 2018|Aktivitete|Comments Off on ADISA dhe projekti IPSD, së bashku për përmirësimin e Shërbimeve pa Barriera për personat me aftësi të kufizuara

Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian "IPSD - Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin në Shqipëri", me përfitues "Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve të Integruara në Shqipëri" - ADISA, organizoi të mërkurën, në ambientet e Hotel Tirana International, tryezën me temë “Shërbime pa Barriera” me Organizatat e Shoqërisë Civile që përfaqësojnë grupet e margjinalizuara me aftësi ndryshe. Në kuadrin e gjithpërfshirjes, ky aktivitet synon të mbështesë shërbimet e ofruara nga ADISA dhe të garantojë një shërbim më cilësor dhe të aksesueshëm për të gjithë grupet me nevoja të veçanta. Në fjalën e saj, Zëvendëskryeministrja e Republikës së Shqipërisë Znj. Senida Mesi nënvizoi planin [...]

17 12, 2015

Tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bizneseve për funksionimin e ZVRPP

By |2017-08-16T13:19:17+00:00December 17th, 2015|Aktivitete|Comments Off on Tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bizneseve për funksionimin e ZVRPP

Për herë të tretë ADISA organizon pranë ambjenteve të​ saj tryezën e rrumbullakët, e cila çdo herë ka në fokus një segment të ndryshë​m qytetarësh. Këtë herë të pranishëm ishin përfaqësues të bizneseve. Problematikat e ngritura nga qytetarët janë zanafilla e përmirësimit tonë të vazhdueshëm. Vëmendja jonë, ti!

18 11, 2015

Transformimi rrënjësor i Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë

By |2017-08-16T13:34:27+00:00November 18th, 2015|Aktivitete|Comments Off on Transformimi rrënjësor i Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë

  Sportelet e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Tiranë (ZRPP) tashmë menaxhohen nga ADISA, për të siguruar standard të ri transparence dhe shpejtësie në shërbimet e ofruara. Në inagurimin e ambjenteve të reja moderne të ZRPP-së në 18 nëntor ishin të pranishëm kryeministri Z. Edi Rama dhe ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike, Zj. Milena Harito. Z. Rama e cilësoi reformën e shërbimeve publike si një strukturë shërbimi të standardeve evropjane e cila ka për qëllim të shndërrojë të gjithë strukturën e sporteleve të shtetit shqiptar, për ta transformuar shërbimin publik në një shërbim të integruar, me standarde, me kritere e me rregulla të unifikuara. Sipas tij, qëllimi i saj është pastrimi i të [...]