31 08, 2020

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

By |2020-08-31T12:20:51+00:00August 31st, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST ALBANIA CITIZEN – CENTRIC SERVICE DELIVERY PROJECT Loan Agreement Project ID No. 8521 Assignment: Administrative Legal Expert (local)  Posted: August 31, 2020 Ref. No. AL-8521-CS/IC/3.08.02 Tors_Administrative legal expert (local)-  REOI legal expert

13 08, 2020

Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Matit.

By |2021-09-10T07:14:32+00:00August 13th, 2020|Uncategorized @sq|Comments Off on Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Matit.

KOLOKIME ADISA Zyra e përbashkët me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë sw Matit  duke nisur nga dita e sotme do të jetë plotësisht funksionale për qytetarët e Matit dhe zonave përreth. Në Zyrën me një ndalesë ADISA do të ofrohen mbi 750 shërbime online të portalit e-albania dhe të gjitha shërbimet vendore të Bashkisë. Në dispozicion të qytetarëve ADISA në Mat ka vendosur 5 sportele fizike në të cilat mund të ofrohet shërbim dhe informacion për mbi 1000 shërbime publike. Nëpërmjet ekranit të dyfishtë, qytetarët do të mund të asistohen në kohë reale për përdorimin e portalit e-albania, si dhe për portalin ShqipëriaQëDuam.al. Mesatarisht ADISA [...]

20 07, 2020

Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Pogradecit.

By |2020-09-26T10:30:11+00:00July 20th, 2020|Aktivitete|Comments Off on Hapet Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë në Bashkinë e Pogradecit.

KOLOKIME ADISA Zyra e përbashkët me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Pogradecit  duke nisur nga dita e sotme do të jetë plotësisht funksionale për qytetarët e Pogradecit dhe zonave përreth. Në Zyrën me një ndalesë ADISA do të ofrohen mbi 750 shërbime online të portalit e-albania dhe të gjitha shërbimet vendore të Bashkisë. Në dispozicion të qytetarëve ADISA në Pogradec ka vendosur 10 sportele fizike në të cilat mund të ofrohet shërbim dhe informacion për mbi 1000 shërbime publike. Nëpërmjet ekranit të dyfishtë, qytetarët do të mund të asistohen në kohë reale për përdorimin e portalit e-albania, si dhe për portalin ShqipëriaQëDuam.al. Mesatarisht ADISA [...]

2 06, 2020

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

By |2020-06-02T07:36:00+00:00June 2nd, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521

Contract Award Notice Project Name: Citizen Centric Service Delivery Project Country Albania Project Number: AL-8521  Name of Project:  Citizen Centric Service Delivery Project ID:  AL - 8521  Contract Name:  Advisory Support for the Validation of Use of Business Process Re-engineering (BPR) 70 Maps Contract Identification No:     AL-8521-CS/CQ/3.10.05 Procurement Method: Consultant Qualification Selection (CQS)   Awarded Company: Name: AAM Consulting ltd, Hungary Contract price: 53,107 EUR including withholding tax Duration: 4 months Companies that has expressed their interest Individual companies GLCC Solutions, Georgia AAM Consulting, Hungary A2F Consulting, US IDRA Research & Consulting, Albania AVASANT, US Institute on Governance IOG, Canada Joint -ventures:  JV - Ernst & Young Albania shpk [...]

3 04, 2020

REOI Advisory Support for the Validation of e-Services

By |2020-06-18T06:29:24+00:00April 3rd, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REOI Advisory Support for the Validation of e-Services

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company) Advisory Support for the Validation of e-Services REOI Revised_Tors_DLI1 Contract Award Notice DLI 1

30 03, 2020

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

By |2020-04-04T07:22:09+00:00March 30th, 2020|Thirrje per Tendera|Comments Off on REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company)

REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (Consulting Company) Advisory Support for the Validation of Use of Business Process Re-engineering (BPR) 70 Maps REOI TOR Validation -70 maps

12 02, 2020

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

By |2021-09-10T07:14:49+00:00February 12th, 2020|Uncategorized @sq|Comments Off on PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

THIRRJA 5 - PRAKTIKAT E PUNËS  Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, i ndryshuar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë shpall thirrjen e pestë të “Programit Kombëtar të Praktikave të Punës”.Informacionin rreth programit, profilet e kërkuara, numrin e praktikantëve dhe  institucionet pjesëmarrëse mund t’i gjeni në linkun :  http://praktika.arsimi.gov.al, nga ku mund të kryeni edhe aplikimin online, pasi të klikoni në dritaren “Apliko”.  Aplikimi është i hapur për të rinjtë, që përmbushin këto kritere: Të jenë 21-26 vjeç;Të kenë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”;Të [...]

27 01, 2020

ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje

By |2021-09-10T07:15:09+00:00January 27th, 2020|Uncategorized @sq|Comments Off on ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje

QENDRA E INTEGRUAR ME NJË NDALESË NË LUSHNJE ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike në Lushnje Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, çeli sot Qendrën e shtatë të Integruar në qytetin e Lushnjes. Në prani të Zëvendës Kryeministrit z. Erion Braçe, ZëvendësKryetarit të Bashkisë Lushnje z. Gentian Nushi, Deputetit të qarkut z. Bashkim Fino dhe Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri, ADISA nis funksionimin e saj edhe në Lushnje, ku do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në qytetin e Lushnjes, do të asistojë qytetarët për mbi 472 shërbime publike [...]

11 11, 2019

Request for Expression of Interest (Local Individual Consultant )

By |2019-11-11T12:44:22+00:00November 11th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Request for Expression of Interest (Local Individual Consultant )

Apply for: Individual Consultant -Financial Specialist for Citizen Centric Service Delivery Project (CCSDP) Click here for: Request for Expression of Interest Finance Specialist

11 11, 2019

Request for Expression of Interest (Local Consulting Company)

By |2020-06-09T13:55:44+00:00November 11th, 2019|Thirrje per Tendera|Comments Off on Request for Expression of Interest (Local Consulting Company)

Apply for: "The Preparation of Detailed Design for Integrated Service Delivery Centers Vlore and Kamëz" Click here for: Request for Expression of Interest Contract Award Notice Kamez  Vore