Aktivitete

/Aktivitete
26 09, 2019

ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

By |2019-09-27T11:23:09+00:00September 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA inauguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike pranë Njësisë Administrative numër 6, në zonën e Kombinatit

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, çeli sot Qendrën e gjashtë të Integruar në qytetin e Tiranës, në zonën e Kombinatit, pranë njësisë administrative numër 6. Në prani të Zëvendës Kryeministrit z. Erion Braçe, Kryetarit të Bashkisë Tiranë z. Erion Veliaj, Deputetes së Partisë Socialiste znj. Blerina Gjylameti dhe Drejtorit Ekzekutiv të ADISA z. Lorin Ymeri, ADISA nis funksionimin e saj edhe në Tiranë, pas Zyrës Pritëse dhe do  t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore si dhe do të ofrojë shërbime për 7 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në zonën e Kombinatit, Tiranë [...]

15 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit

By |2020-01-28T14:11:14+00:00September 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit

Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë ADISA në Bashkinë e Kukësit Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Kukësit është e shtata e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos, Librazhd, Divjakë dhe Malësi e Madhe, ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në Qendrën me Një Ndalesë të Bashkisë. Tashmë, në 9 sportelet aktuale në One Stop Shop Kukës, ADISA do të ofrojë mbi 300 shërbime publike të institucioneve si Institutit të Sigurimeve Shoqërore (ISSH), Agjencisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK), si dhe shërbime të Shërbimit Kombëtar të Punësimit (SHKP). Për më tepër, qytetarët e Kukësit do të mund te asistohen në marrjen e shërbimeve [...]

14 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë Malësia e Madhe

By |2020-01-28T14:12:08+00:00September 14th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë Malësia e Madhe

Zyra e Përbashkët me Një Ndalesë ADISA në Bashkinë e Malësisë së Madhe Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë së Malësisë së Madhe, është e gjashta e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos, Librazhd dhe Divjakë, ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në Qendrën e përbashkët me Një Ndalesë të Bashkisë. Tashmë, në  6 sportelet aktuale në One Stop Shop në Bashkinë e Malësisë së Madhe, ADISA do të ofrojë mbi 220 shërbime publike të institucioneve si:  Institutit të Sigurimeve Shoqërore (ISSH), Agjencisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK), shërbime të Qendrës Kombëtare të Biznesit (QKB), shërbime të Fondit për Sigurimin e [...]

13 09, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

By |2019-09-13T08:37:03+00:00September 13th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Divjakës

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Divjakë. Të pranishëm në këtë inspektim të punimeve ishin, përfaqësues të partnerëve për zhvillim: përfaqësues të UNDP, përfaqësues të Agjencisë së Zhvillimit Austriak në Shqipëri, përfaqësues nga Agjencia Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Shqipëri, Kryetari i Bashkisë së Divjakës, z. Fredi Kokoneshi si dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Divjakës është e pesta e këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh, Patos dhe Librazhd ku sportelet ADISA të shërbimeve publike qendore bashkëvendosen në qendrën me një ndalesë të [...]

17 07, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Librazhdit

By |2019-07-17T11:38:09+00:00July 17th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Librazhdit

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Librazhd. Të pranishëm në këtë inspektim të punimeve ishin, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së, znj. Limya Eltayeb; drejtorja e zyrës së Agjencisë së Zhvillimit Austriak në Shqipëri, znj. Simone Ungersboeck; përfaqësues nga Agjencia Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Shqipëri, z. Endri Xhaferaj, Deputeti i zonës z. Taulant Balla, Kryetari i Bashkisë së Librazhdit, z. Kastriot Gurra si dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Librazhdit është e katërta i këtij lloji pas asaj në Maliq, Belsh dhe Patos, ku [...]

20 06, 2019

Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

By |2019-06-20T12:29:49+00:00June 20th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Qendra e Integruar ADISA në Kavajë, tashmë me 2 sportele të DPSHTRR

27 shërbime dhe 8 procedura për 9136 zotërues mjetesh Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara - ADISA, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor - DPSHTRR, kanë hapur 2 sportele të reja në ambientet e Qendrës së Integruar ADISA në Kavajë, ku do të ofrohen 27 shërbime të cilat nuk kanë nevojë për kontroll fizik të automjeteve. Duke filluar që prej datës 17 Qershor 2019, të gjithë qytetarët e Kavajës, do të mund të marrin shërbime për automjetet, në qytetin e tyre, pa kostot e deridjeshme të udhëtimit drejt qytetit të Durrësit. Në Qendrën ADISA në Kavajë, tashmë do të gjenden edhe [...]

15 05, 2019

Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

By |2019-05-28T09:46:55+00:00May 15th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Ceremonia përmbyllëse e projektit IPSD me përfitues ADISA

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA në bashkëpunim me projektin “Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin”- IPSD, financuar nga BE, zhvilluan sot ceremoninë përmbyllëse të projektit. Në prani të z. Stephen Stork, përfaqësues i Delegacionit dhe udhëheqëses së projektit znj. Daina Belicka, u diskutua mbi mbarëvajtjen e të gjithë komponentëve të cilët përmbante ky projekt dhe realizimi i suksesshëm në kohën e duhur. Gjatë një periudhe prej rreth 24 muajsh (Qershor 2017- Maj 2019), projekti ka mbështetur dhe bashkëpunuar me ADISA-n për 6 komponentë kryesorë të cilët janë: Rishikimi i kuadrit ligjor të ofrimit të shërbimeve; Hartimin e një metodologjie [...]

26 04, 2019

ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

By |2019-04-30T13:05:39+00:00April 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA Inaguron Qendrën e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara Shkodër

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara ADISA, inauguroi sot Qendrën e pestë të Integruar në qytetin e Shkodrës. Në prani të Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, ADISA në Shkodër, duke nisur nga dita e sotme do t’u shërbejë qytetarëve në kushte dhe standarde bashkëkohore dhe do të ofrojë shërbime për 8 institucione të ndryshme, në një vend të vetëm. Çelja dhe funksionimi i Qendrës së Integruar ADISA në qytetin e Shkodrës, do të ofrojë mbi 390 shërbime publike, në 23 sportele fizikë, për 8 institucionet më të kërkuara si: Agjencia Shtetërore e Kadastrës Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore (DRSSH) Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të [...]

4 04, 2019

Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Patosit

By |2019-04-06T18:04:09+00:00April 4th, 2019|Aktivitete|Comments Off on Hapet zyra me një ndalesë ADISA në Bashkinë e Patosit

ADISA inaguron zyrën me një ndalesë në Bashkinë e Patosit Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, ADISA, çeli sot zyrën me një ndalesë pranë Bashkisë Patos. Të pranishëm në këtë inaugurim ishin Zëvendëskryeministri, z. Erjon Braçe, Kryetarja e Bashkisë së Patosit, znj. Rajmonda Balilaj, Deputetja e zonës, znj. Antoneta Dhima dhe Drejtori Ekzekutiv i ADISA, z. Lorin Ymeri. Zyra me një ndalesë pranë ambientit të Bashkisë në qytetin e Patosit, është kolokimi i tretë i këtij lloji pas atij në Bashkinë e Maliqit dhe në Bashkinë e Belshit. Tashmë dy sportele të ADISA do të ofrojnë rreth 150 shërbime publike të Zyrës së Regjistrimit [...]

26 03, 2019

ADISA dhe IPSD takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë

By |2019-05-30T09:00:48+00:00March 26th, 2019|Aktivitete|Comments Off on ADISA dhe IPSD takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë

Takim me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara në bashkëpunim me Projektin “Mbështetje për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve publike me në qendër Qytetarin” – IPSD, financuar nga BE, organizuan një Mëngjes Pune me donatorë dhe anëtarë të përfaqësive të huaja diplomatike në Tiranë. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin nga BE, Shefi për Shtetin e së Drejtës dhe Qeverisjen e Mirë, z. Stephen Stork,  Drejtori Ekzekutiv i ADISA z. Lorin Ymeri, drejtuesja e projektit IPSD, znj. Daina Belicka, donatorë, si dhe  përfaqësues të huaj diplomatik. Qëllimi i këtij takimi ishte informimi i donatorëve [...]