ADISA në “Fshatin e BE” në Sheshin Skënderbej në kuadër të Ditës së Evropës. Takuam qytetarë të cilët I informuam mbi Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara, u informuam me shqetësimet që ata kishin, si dhe u njohëm me sugjerime e tyre për mënyrën e ofrimit të shërbimeve publike. #ADISA ndodhet gjithnjë pranë qytetarit duke përdorur metodat më bashkëkohore për #shërbimetpublike sepse për ne #vëmendjajonëti#EUvillage #EuropeDay