[separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”1px” padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][five_sixth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”center” style_type=”double solid” sep_color=”#ff6600″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Lista e Shërbimeve të Kodifikuara për Institucionet[/title]

Në Fletoren Zyrtare është përcaktuar metodologjia që duhet të ndiqet nga institucionet e administratës shtetërore në klasifikimin, kodifikimin dhe formularët e aplikimit të shërbimeve publike që ofrohen prej tyre në favor të personave fizikë dhe juridikë, si dhe përcaktimin e institucioneve përgjegjëse.

Metodologjia e kodifikimit që kemi përdorur edhe më poshtë, pasqyron klasifikimin e shërbimeve publike, duke i vënë në korrespondencë një kod shifror funksionit, grupit të shërbimeve dhe shërbimit, të paraprirë nga prefiksi AL.

[/five_sixth][one_sixth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_sixth][five_sixth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]
Emri i Shërbimit Kodi i Shërbimit
Leje Legalizimi AL037004
Informacion mbi fazën e proçesit të legalizimit AL037010
Leshim i kopjeve te vërtetuara të dokumentave tekniko-ligjore AL037011
Vërtetim aplikimi për legalizim ndërtimi informal AL037012
Emri i Shërbimit Kodi i Shërbimit
Dhënie dokumente teknik arkivore (Shikim materiali) AL031017
Dhënie dokumente teknik arkivore (Marrje gen plan A4) AL031018
Dhënie dokumente teknik arkivore (Marrje gen plan A3) AL031019
Dhënie dokumente teknik arkivore (Marrje dosje pronësie) AL031020
Dhënie dokumente teknik arkivore (Marrje flete projekti) AL031021
Emri i Shërbimit Kodi i Shërbimit
Vërtetim i Gjendjes Gjyqësore AL039006
Lëshimi i Vërtetimeve të Hyrje- Daljes nga Burgu (Vërtetim Dënimi) AL039004
Vërtetim i Periudhës së Burgut AL039005
[/five_sixth][one_sixth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_sixth][five_sixth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]
Emri i Shërbimit Kodi i Shërbimit
Lëshimi i Certifikatës së Minimumit për Anijet e Transportit të Mallrave dhe te Peshkimit AL092001
Regjistrimi dhe çregjistrimi i Anijeve në Ndërtim AL092002
Regjistrimi  i Anijeve të Kultivimit ose Shfrytëzimit të Florës dhe Faunës AL092003
Regjistrimi  i Mjeteve Lundruese me Karakter Kërkimor e Shkencor AL092004
Regjistrimi I Mjeteve Lundruese të Shërbimeve Portuale AL092005
Lëshimi i Certifikatës së Kompetencës/CKP AL092006
Regjistrimi dhe pajisja me Leje Drejtimi për Mjete të Vogla Lundruese AL092007
Regjistrimi dhe pajisja me Pasaporta Lundrimi për Marinar të Flotës Tregtare AL092008
Regjistrimi dhe pajisja me Pasaporta Lundrimi për Peshkatarë AL092009
Regjistrimi dhe pajisja me Pasaporta Lundrimi për Student te Detarise AL092010
Regjistrimi përfundimtar, regjistrimit provizor dhe çregjistrimit i Anijeve me  Kontrate Bareboat AL092011
Regjistrimi përfundimtar, regjistrimit provizor dhe çregjistrimit  i  Anijeve të  Peshkimit AL092012
Regjistrimi i Mjeteve të Vogla Lundruese AL092013
Regjistrimi përfundimtar i Motorëve të Detit AL092014
Regjistrimi përfundimtar, regjistrimit provizor dhe çregjistrimit i Anijeve të Transportit AL092015
Sekretimi i ditareve të lundrimit (makineri, giverte dhe roli i ekipazhit ) për Anijet e Peshkimit me aftesi lundrimi mbi 3 milje AL092016
Regjistrimi i Kontratave të Kredisë dhe hipotekave të mjeteve lundruese AL092017
Emri i Shërbimit Kodi i Shërbimit
Pajisja me Kartë Shëndeti AL083019
Sigurim Shëndetësor Vullnetar AL083020
Rimbursimi i medikamenteve/preparateve mjekësore AL081021
Ekzaminime terciare AL081022
[/five_sixth][one_sixth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_sixth][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”1px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”6px” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][alert type=”notice” accent_color=”” background_color=”” border_size=”1px” icon=”fa-info-circle” box_shadow=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” class=”” id=””]Listat e shërbimeve janë në përditësim.[/alert][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”1px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Per sugjerime na

[button link=”http://www.adisa.gov.al/kontakt/zeri-i-qytetarit/sugjerime/” color=”orange” size=”medium” stretch=”” type=”3d” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”fa-envelope-o” icon_position=”left” icon_divider=”yes” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Kontaktoni[/button][/one_third][/fullwidth]