Ke pyetje për shërbimet publike? Dëshiron të informohesh për qendrën ADISA më pranë vendndodhjes tënde?

Telefono tani në numrin pa pagesë 0800 0118 në Qendrën e Informimit për Shërbimet Publike ADISA‬. Asistencë dhe informacion i detajuar në kohë reale për mbi 1000 shërbime publike.